TOP > NEWS INDEX > 【期間限定コラボレーションメニュー】タンパク質含有量74.2gの筋肉飯!「バルクアップチキンブリトーボウル」販売開始!

【期間限定コラボレーションメニュー】タンパク質含有量74.2gの筋肉飯!「バルクアップチキンブリトーボウル」販売開始!

2021/4/7



Hola! みなさんこんにちは!

期間限定のコラボメーションメニューのお知らせです!

「Guzman y Gomez ラフォーレ原宿店」では、筋肉博士「山本 義徳」氏とコラボレーションし、美しい筋肉を作るために作られた究極のバルクアップチキンブリトーボウルの販売を2021 年4 月9 日( 金) より販売が決定!

バルクアップチキンブリトーボウルのグリルチキンには、厳選された鶏モモ肉を使用し、余分な動物性脂肪である皮などを取り除き、より多くのたんぱく質を得られるように考案するとともに、通常200g のところ倍の400g で提供し、1 食あたりのタンバク質含有量はなんと74.2g も摂取することが可能となります。
美しい体のラインを作るためのボディメイクはもちろんのこと、隆々たる筋肉を成長させるホディビルディングに必要なタンパク質量が豊富なので、筋肉を追い込んだ後、ぜひ筋肉博士 山本 義徳 氏とコラボレーションしたメニューをGuzman y Gomez ラフォーレ原宿店でご堪能ください。

【コラボレーション詳細】
コラボメニュー : バルクアップブリトーボウル
コラボレーション期間 : 2021 年4 月9( 金)- 施設フェアーの終了に準ずる
開催店舗 : Guzman y Gomez ラフォーレ原宿店
住所 : 東京都渋谷区神宮前1-11-6 ラフォーレ原宿 2 階
金額 : 1,530 円( 税込)
タンパク質含有量 : 13.3g / 100g (1 食74.2g)

Hello, everyone!

Notice for limited collaboration menu!

「Guzman y Gomez Laforet Harajuku」will launch “Bulk Up Chicken Burrito Bowl” on April 9, 2021! This is a collaboration menu with 「Yamamoto Yoshinori」, or called Dr. Muscle, and is made for help people build beautiful muscles.

Chicken used in “Bulk Up Chicken Burrito Bowl” are made of carefully selected chicken peaches with removed skins which contain excess animal fats.
To make our guests gain much more proteins, we serve a 400g portion, double quantity than the usual, 200g.
Therefore, our guests can absorb 74.2g proteins after having this meal!

Body make-up is absolutely important to a beautiful body shape; however, protein is also necessary to build a body with attractive muscles.
After hard exercising, enjoy “Bulk Up Chicken Burrito Bowl”, full of proteins, at Laforet Harajuku!

【Collaboration Details】
Menu: Bulk Up Chicken Burrito Bowl
Dates: April 9, 2021~ Follows the end of fair in Laforet Harajuku
Place: Guzman y Gomez Laforet Harajuku
Location: Laforet Harajuku 2nd floor, Jingumae 1-11-6, Shibuya-ku, Tokyo
Price: 1,530yen (tax included)
Protein Content: 13.3g / 100g (74.2g for one portion)

 


NEWS INDEX